fredag 28 oktober 2011

fredag fredag och roligheter inplanerade!

Åh veckans bästa dag är * fredag* tycker jag!

I kväll blir det säkert något gott till middag, mannen ska fixa allt och jag tänker antingen träna eller basta, (det blir nog långpromenad med hunden och sen bastu)...så lagar han maten.

Och i morgon blir det vinter fixa ute i trädgården och göra i ordning i västhuset så man kan sitta och mysa där. Sedan blir det 40 års fest och på söndag ska jag med bästa grannen på den här gatan :) och skratta till Babben som jag fick i present av henne (grannen alltså) när jag fyllde år, så kul och rolig present, det ska bli jätteroligt!

Trevlig helg alla!

onsdag 26 oktober 2011

jag såg min jacka

ja jag tror det, att jag såg min jacka, eller min fd jacka idag på en annan människa.....åh den var ju snygg...jag har alltså skänkt bort den till en Second handbutik, ni vet när jag hade "rensing pågår i hela huset" och vi hade loppis mm, det som vi inte fick sålt åkte till Second handbutiken som säljer saker och pengarna går till bl a Afrika mm. Och nu såg jag jackan, jag har varit osäker om jag tycker om jackan eller inte, det är en skidjacka och förra vintern köpte jag en ny så då tänkte jag att jag inte kommer att använda den gamla mer.....men nu är den ju hos någon annan så nog om det....vi har skänkt bort en massa inbundna böcker med, hela serier och en del porslin....tänk om jag saknar det sen? Nej men gud nu får man skärpa sig....skönt att bli av med saker ju och bara ha kvar det som man tycker om och det som används.....men lustig känska var det...och jag ska INTE gå in i den där Sekond handbutiken.....tänk om man hittar något gosedjur som man ångrat....att man slängt, nej fy....eller något annat...

måndag 24 oktober 2011

Härlig helg!

Jag fyllde ju år i fredags och på lördagen var det en liten fest här, mannen var ju tyvärr bortrest på konferens så jaha vad gör man då när man fyller 45 år....ja jag hade en liten fest med bara tjejer och mina ungdomarna fick vara hemma, det var mysigt. Jag glömde helt enkelt bort att ta några bilder!


Förra veckan hade varit en aning stressigt och på konferansens (Karlsonhuskonferans) andra dag innan lunch fick jag migränliknande huvudvärk, det var inte direkt kul...jag skulle köra bil hem ca 3 timmar, men nu är det bra med skallen och mina underbara ungdomar hjälpte mig jättemycket när jag var själv hemma med all förbereselse för festen, städning och hundpromenader mm!


Och så många fina presenter, tack alla!


fredag 21 oktober 2011

Idag



Det är nog ca 40 år mellan bilderna...idag fyller jag 45 år (fast den senare bilden är nog 2 år kom jag på) Men jag ser nog likadan ut fast håret har växt...

fredag 14 oktober 2011

Fredag....

Bild från Leila Lindholms nya bok!

Idag är det kontorsjobb, bokföring, planering mm.

Igår på Hem & Villamässan var Leila Lindholm där och bakade, och gjorde lite PR för nya boken Hello Cupcake. Som jag så klart köpte, jag älskar bilderna och miljöerna, och en sak som jag tycker är märkligt, Leila är nog den enda som jag vet som blir mindre på bilderna än i verkligheten. Hur lyckas hon? För övrigt tycker jag hon har en enorm utstråling på bilderna, man blir glad direkt! Jag såg också Matte snickare, han var tvärtom mindre i verkligheten.

torsdag 13 oktober 2011

fötterna



Mina fötterna är verkligen trötta....

1 timmes PW

30 minuters dammsugning

3,5 timmes promenad på Hem & Villamässan

1 friskispass (1 timme det med)

puh.....

Hem & Villamässan var kul, roligt att titta på olika saker, dörrar, fönster, kakelugnar mm och så klart kolla in andra husföretags (konkurrenternas?..) montrar, det fanns en monter som stack ut och gav mig idéer....så så så snyggt!

Nej nu blir det ducsh och sen slöa i soffan!

I morgon är det FREDAG!! = TACOS (just denna fredag har familjen bestämt det, vi har inte fastnat i Tacoträsket och brukar äta annan mat på fredagar annars).

tisdag 11 oktober 2011

Helgen som var

före ommöbleringen, nedan samma hörn
efter, filmduken ska inte sitta över bokhyllan utan ovandör den vita skänken och projektorn i taket, den vägg som är bakom den vita skänken och där dubbeldörrarna sitter vill jag måla svart....och så ska då filmduken hänga där....tror det blir bra.


före,hu vilken röra i bokhyllan, vi tog också bort överskåpen till bokshyllan så dom finns här om någon vill ha dom....



och efter, jag har inte fixat till innan bilden så gardiner hänger lite hur som helst, här hade jag velat måla om, vita väggar åt det kalla hållet och bort med garinstänger mm så dom fina listerna kommer fram...(till jul kanske...) inget fel på färgen som är men den blir "mesig" mot sofforna...eller vad tycker ni?



före

samma hörn efter

Det bli i fel ordning nu för bilderna kommer först, men på söndagen började vi med att möblera om vardagsrummet som jag inte har varit nöjd med, egentligen ville jag måla om, men jag fick ge mig...jag hinner inte riktigt nu....men kanske innan jul.... sen ska lite detaljer bytas, det ska vara svarta lampskärmar eller helt nya lampor i metall....


Det var en riktigt rolig helg, på lördagen hade vi husvisning för Karlsonhusintresserade, det var roligt med mycket positiv respons, både på huset och husvisningen! Ett par åkte nästan förbi huset för mannen såg inget "nybyggt" hus. Det var ju roligt för det är precis det vi ville uppnå när vi byggde, ett nytt hus med gammal stil! Fast det är ju 5 ½ år nu...men i vårt område är det nybyggt för det finns bara gammla hus här. Så det var en vitaminkick!

Förmodligen blir det en husvisning till detta år!

onsdag 5 oktober 2011

puh

säger jag bara efter dagens Friskispass men det är så skönt när det är klart och jag mår så bra då! Skönt att vara igång, det var lättare med armhävningarna idag, det går bättre och bättre!

För övrigt så är det kontorsjobb, papper mm och sen städning av huset som gäller kommande dagar, ja inte hela dagarna men lite då och då. Det blir en husvisning för KarlsonHusintressenter på lördag och på söndag börjar ommålning och ommöblering av vardagsrummet som jag inte är nöjd med riktigt....det ska vara klart till helgen efter eller helst söndagen så man har en "piffdag" att bara göra det roliga. Ja det är vad som händer här....ha en bra onsdagskväll!