Städat ur kryddlådan och lagt ner dessa underbara kryddor från Santa Maria! Jag är en aning förälskad i dom, alla har en kvarn så man maler när man kryddar och på det sättet får du verkligen färska kryddor! Tack goa Maria för att du kom med dom in i vårt liv! Vi har två favoriter här i huset (Chili Explosion och roasted Garlic & Pepper) men har inte hunnit krydda oss igenom alla....mmmm så god maten blir.....och tänk, krydda kan man göra oavsett om man äter smalt eller inte.
Och så är dom ju så himla snygga med!/V
SvaraRaderaHåller med, skitsnygga! FÖR snygga för att ha i en låda.....!
SvaraRaderaStäll dem på en hylla i stället!
Kram
Ja jag vet, dom har stått i fönstret men ja jag ska fundera ut något bra ställe.... det blir så mycket prylar i mitt kök bara.....kram/V
SvaraRaderaMmm visst är de underbara. jaså ni gick på chili explosion direkt:) Vi har inte hunnit prova hälften ännu, tror jag..
SvaraRaderakram
Vad härligt!
SvaraRaderaDu gillar att laga mat antar jag?
Vi har haft som kallast -20 grader så det har inte varit så farligt men vindarna jhar varit brutala. Men idag hade vi -5 grader och strålande sol så det var härligt.
ha det gott!
Kramen Bodil.
Vädligt trevligt att ha denna ordning som blir med kryddor i låda.
SvaraRaderaRoligt med olika sorters kryddor!
SvaraRaderaHoppas ni får en trevlig helg! Kram kram!
Snygg kryddlåda;-)
SvaraRaderaJaha ja, ni fastnade för chili explosion direkt. Var det Peter som lyssnade på min föreläsning där tro:)
Du kan ha de sorter du använder dagligen framme. Jag har salt, och svart peppr på bänken.
Nu är jag nyfiken på vad som är på G hos er....
Kram Maria