torsdag 18 februari 2010

Vårteckensutmaning hos Humlebacken!


Missa inte att vara med! Det är jättekul att se hur olika våren kommer i vårt land....eller inte...det är ju inte så himla kul att se Skånes vårtecken flera veckor tidigare....fast då vet man att det är på gång och får lite hopp om våren ialla fall! Jag har redan börjat spana efter vårtecken och faktiskt så såg jag ett sist solen var framme....snön på gatan smälte i solen och jag såg lite lite lite asfalt!! Hmm säkert en varmvatten ledning eller något tänkte jag men nej det var inte det, solen hade legat på ett tag och det HADE börjat TÖA, men nu är det översnöat igen....och jag hade ingen kamera i närheten så jag fick det inte på bild, men det värmde i hjärtat, så det så!

söndag 14 februari 2010

*kram*


Nu så är hela huset städat, bort med julgardinerna (ja dom har hängt med hela januari och tills idag) och fram med pelagonerna som sovit i det mörka vardagsrummet, dom fick komma in i det ljusa köket. Nu doftar det RENT i huset och vi ska laga lite god mat och mysa vid middagsbordet. Jag ville egentligen bara önska en stor *kram* till alla läsare här och vänner på bloggen så här på alla hjärtans dag. *kram*kram* och hoppas ni har en bra söndag!

lördag 13 februari 2010

"Piffdag/helg"

Nu i helgen ska vi piffa huset lite, på tisdag är det fotografering här, det ska bli jättekul för reportaget kommer inom kort! Äh fast piffa och piffa, det blir väl mest slänga bort amarylisarna som vi har kvar efter förra fotograferingen, dom var så vackra och blommar fortfarande och sen piffa med lite fräscha vårblommor. Sånt som skall göras ändå liksom och så klart städa. Och ikväll blir det tvsoffan och schlager!

måndag 8 februari 2010

Hälsokontroll!

Japp idag bar det av till Hälsobarometern på Surbrunnsgatan i Stockholm, så mysigt och så trevlig personal. Jag blev så ompysslad! Hörsel mycket bra (jo tack....det är därför jag är så ljudkänslig och blir irriterad på ljud som kanske inte andra hör) Lungkapacitet toppen, blodtryck bra en aning lågt men det var tydligen bra, vilopuls bra, och sen togs det en del blodprov mm som ska jag ska få svar på om en vecka. Och sen fick jag fika, smörgås och kaffe innan jag åkte för jag fick ju inte äta innan så en aning hungrig var jag. Jaha då har man liksom varit på "service" så jag vet om allt är ok eller nästa besök så får jag alla svar! Sen åkte jag runt lite överallt innan jag hittade någon väg ut ur storstaden, jag gillar verkligen att snurra runt i Stockholm så länge man inte har någon tid att passa, jag har blivit grym på "stockholmstrafiken" men jag hittar inte så jättebra än men lyckas alltid komma fram. Som idag, jag irrade runt ett tag, det är ju enkelriktat plötsligt där man har tänkt åka, men hur som helst så snurrade jag ett tag och sen plöstligt såg jag gatan "Surbrunnsgatan" ja där är den ju, och så svängde jag in och hittade en parkering, bara det.....och så nummer 40, jaha precis vid bilen, otroligt! Är det så att min otur har blåst bort och turen kommer nu? "Hoppas"

lördag 6 februari 2010

Lugn lördag


Det var ett tag sedan jag var här, har helt enkelt haft såå mycket att göra. Men idag har det varit en lugn och skön lördag, sovit länge, låång promenad, god lunch och nu bastu sedan god middag och slöa framför tvn. Januari har varit den tråkigaste/jobbigaste månaden i mitt liv så nu hoppas jag februari blir bättre! Tränat två pass och i morgon är det underbara skivstång/konditionspasset inbokat på 75 minuter. Nu känns det bra! Kram alla för goa kommentarer! Ha en bra lördag!