tisdag 28 juli 2009

Dags att ta tag i rabatterna mellan garage och hus!














Nu håller vi på med rabatterna mellan garage och hus, det blir bra tycker jag! Vi får vänta lite med mera stenar för firman som levererar dom har semesterstängt.....jaja man får hålla sig lugn, så länge så planterar vi ner lite olika växter...här kommer lite bilder på förre och under tiden...så blir det fler bilder sen när detär klart!

6 kommentarer:

  1. Jättefint med stenar. Vad har du tänkt för växter?
    /Vimsingen

    SvaraRadera
  2. Lite olika, nu har jag köpta alla blommor men har inte namnen på dom, dom går mest i blått och lila märkte jag när jag kom hem och ett träd ialla fall som är av körsbärsdsort, det blir bara rosa söta blommor på det. Ska försöak ta en bild sen! /Ha det gott Vivi

    SvaraRadera
  3. Hejsan
    Vad kul att du tänkte på mig när du såg rosorna, ja jag ällllllllllskar att fota, och jag rekommenderar varmt att köpa en kamera, nu kan man köpa billiga jätteskarpa kameror på blocket eller tradera, det behöver inte kosta så mycket, och det är så mycket roligare att fota, om du bara visste, sen kostar det ju inget, när man slipper framkalla som förr när jag fotade analogt så kostade ju var rulle skjortan, nu lägger jag in bilder på dvd, helkul.
    Oj så snyggt hus ni har, man kan se delar av det på dina bilder.Tänk att man tillverkar hus som har gammal charm nu för tiden, som du förstår så ser jag inte några nybyggen i vår avfolkningsbygd och jag reser aldrig.
    Så det blir inte att jag sett så mycket av sådant.
    Oj så fint och välordnat ni får det runt huset, med alla gångar och rabatter, fantastiskt.
    Ja växter är en stor kostnad, vore det inte det så skulle jag förstås ha råd att misslyckas, vi har ju så kallt så de dör ju hela tiden, köper man får man satsa på helt säkra kort eller också få av grannen, en planta.
    Första åren köpte jag fyra äppelträd som skulle klara sig sonen under vår, alla dog, alla frös bort, efter över 20 år så planterade jag två nya, och vi har verkligen haft tur de lever, och så sa jag till han där uppe snälla du kan du välsigna mina träd så de klarar sig.
    På det ena trädet har jag fått frukt, den första i byn, gissa om jag var lycklig............
    De andra är lite trögare,,,,,,,,,,få se hur det går.
    Hoppas du hittar måna fina plantor, och tänk så underbart att kunna välja och vraka, i ert milda klimat.
    Lycka till med alla dina plantor.
    Kram Zara.

    SvaraRadera
  4. Vad fint det blir, vilket jobb ni gör!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hallå!

    Javisst har jag sett de handukarna, riktigt läckra är de men har ej kommit till skott ännu och beställa dem..

    Spännande att få se det färdiga resultatet i eran rabatt, ni har så fin trädgård!

    Ha de så bäst, så hörs vi när jag kommit hem..

    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Tycker det ser ut och blir jättefint.

    SvaraRadera