fredag 14 augusti 2009

Nya idéer!

Nu har jag anmält mig till en kurs som gör mig till trädgårdsdesigner! Åh vad spännande, jag tycker ju att det är så kul, har jag märkt i min trädgård nu när vi byggt upp den från början! Så om 200 timmar ska jag vara klar! Sen är tanken att kunna jobba lite med detta. Det är ju en dröm, att kunna livnära sig på något som man tycker är roligt eller som är en hobby.

8 kommentarer:

  1. Hallojs...här har jag aldrig vart...mysigt!! trädgårdsdesigner..woow såå spännande!!

    ~~Trevlig Helg~~
    ♥Mamma Millan♥

    SvaraRadera
  2. Vad kul!!! Du kan få børja med min trædgård...!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Maribella...ni har så fin trädgård! Det behövs väl inte? kram Vivi Soltorp

    SvaraRadera
  4. Låter hur kul som helst. Berätta mer!
    /Vimsingen

    SvaraRadera
  5. Åh vad kul, det låter verkligen jätteroligt! Jag har ett projekt utanför dörren här som du kan få använda som studieobjekt/caseuppgift/försökskanin...! :)

    Ha en fin start på veckan,

    stor kram C

    SvaraRadera
  6. Gud så roligt och gå en sån kurs, du är super duktig men tänk vad roligt och gå den här kursen och bli ännu duktigare :P

    Min mamma brukar kika runt på min blogg och besöka folk som jag pratar med och hon är sååå impad av eran trädgård.. Den ska du vara stolt över, så otroligt fint!

    Kramis Maria!

    SvaraRadera
  7. Åhh, Va kul! Grattis..kanske man kan få lite hjälp sedan..hahahah

    SvaraRadera
  8. Hej! Vad roligt med alla positiva kommentarer, var roligt med din mamma, Maria, att hon är så impad av trädgården, egentligen tycker jag inte att vi har gjort så mydket men sen när jag tänker efter så har vi ju det. Man blir hemmablind! Och alla som behöver hjälp, jag har eget företag så jag kommer att ta emot trädgårdsplaneringsjobb om jag känner att jag blir bra på det efter kursen, det måste ju kännas rätt!! kram kram alla!

    SvaraRadera