måndag 1 juni 2009

Grusgång nr 1 klar!






















Oj oj oj vilket slit i solen och värmen! Men nu är 1:a gången klar! Vi är nöjda! På nedersta bilen är det jag och sonen som vilar i skuggan efter att vi grävt ett hål till vårt plommonträd.

10 kommentarer:

  1. Hm, kommentaren försvann! Vad FIIIINT! Vad ni har slitit, bra jobbat! Ert hus är som en dröm = ). Fin altan, där kan jag tänka mig att man sitter bra. Kul att få ett ansikte på dig och på sonen.

    Ha det bra!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev och vilken häftig cooler, vad kostar en sådan,finns och köpa vart???

    SvaraRadera
  3. Så fint det blir!! Huset ser ju helt ljuvligt ut! Längtar fortfarande efter fler husbilder!

    SvaraRadera
  4. Hej! Vi köpte Coolern på K-rauta jag tror den kostar stax under 2000 kr, jag vet inte om den finns någon annanstans. Tack, jo huset är ljuvligt det är ju ett karlsonhus! Jag hinner inte ta några bilder inne för jag är ute hela tiden! Men jag har inte köpt kameran än heller, behöver ha ett vidvinkelobjektiv så det blir fina bilder. Men det kommer...den som väntar...

    SvaraRadera
  5. Hej! Helt fantastiskt hus!! Ni har verkligen lyckats göra det så där härligt ombonat också. Markiserna blev suveränt fina till huset.

    Hälsningar annika

    SvaraRadera
  6. Å så fina gångarna blev. En cooler skulle jag också vilja ha bland allt annat.
    /Vimsingen

    SvaraRadera
  7. Hejsan
    Tack för kommentaren.
    Oj så vackert ditt hus är, så vitt och fint och prydligt.
    Vad fint ni planerar och planterar, så vackra tulpaner du har, fina färger. Jag gillar såna där stenläggningar, det är ett drygt arbete, men det blir så fint.
    Vad gulliga ni är när ni kramas.
    Och snällt att han hjälper dig med grävjobbet, det är tungt, jag vet jag har grävt flera hål, men dock så har det mesta frysit bort.
    Just nu så har jag två äppelträd, rätt små ännu som lever och det är sååååååååå underbart för oss. Det är på gränsen, vi bor ju bara några mil från polcirkeln.
    Ha en bra vecka.
    Det var roligt att se det vackra ni ordnat runt huset, njutbart, tack för det.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  8. Kul att du gillade almanackan. den har jag gjort själv. Lite picklande och ibland svårt att hinna med en ny månad, men toppen med gott om plats att skriva på.

    Kram L-L

    SvaraRadera
  9. Så vackra bilder du visar! Tack för goa ord inne hos mig. Cafémöblerna var vita från början =)
    /Kram Ansku

    SvaraRadera
  10. Jättefint, tittade in här för att jag ville ha lite inspiration på grusgångar... Ska riva upp de gamla plattorna framför entrén och lägga grus istället. Må gott! Moa

    SvaraRadera