fredag 12 juni 2009

Hunden och skolavslutning


Nu äntligen är det sommarlov här, idag har vi varit på två skolavslutningar så nu har alla sommarlov här i huset! Jag fick till en bra bild på vår hund Peak som jag bara måste lägga ut. Kram på er alla och ha en skön helg!

Här på bilden ska hon precis rusa i väg och jaga bort några inkräktare (fåglar) på tomten. Hon fyller snart 3 år och är så mysig.

5 kommentarer:

  1. Hej!
    ja, nu är det sommarlov visst är det underbart! Hoppas bara att solen behagar visa sig snart oxå! Du, den underbara skärmväggen du visade tidigare, du vill inte tala om vart den kommer ifrån??? Den var så himla fin, helt i min smak.
    Ha en härlig dag i regnet!/Linda

    SvaraRadera
  2. A men vilken raring! Fin hon är.. 3 år då är det full rulle.. Min lilla tjej är 4 år, tiden går fort. Hon var ju nyss 5 kg stor och söt :)
    Sen har vi en till nästan (mina föräldrars hund), en kille.. Elvis 8 månader och väger redan 41 kg..Stor kille.. Dom ger så otroligt mkt! Man blir alldeles varm i hjärtat,,

    Har suttit och kikat på era trädgårdsbilder, vad snyggt ni har med all sten och grus...

    När byggde ni erat hus?

    Ha det bra i regnet! Kram kram Maria

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja visst är skärmväggen härlig? Jag har letat länge efter den, och hittade den på ellos! Dom har en del juveler där, den kostade ca 1800 med hemfrakt och allt, bra pris!
    Vi byggde huset 2006 och flyttade in i maj 2006. Vi har haft mycket jobb med trädgården eftersom vi var tvungna och gräva ur vår tomt annars hade huset blivit för högt enl detaljplan. Så det har byggts murar ut mot gatan och fyllts upp med jord mm, en del extra jobb. Så egentligen är det i år som vi har börjat plantera ner växter förutom avenboken som skiljer av garageuppfarten och övriga tomten, den planterade vi 2007. Plattor och staket kom 2008 och nu håller vi på med grus mm. Men det är bra att det tar sin tid med för man "växer" in i trädgården liksom. Vi jobbar med gräsmattan nu med, vi sådde själva och fick en massa klöver (fel sort) i den så det ska bort. Men allt kan ju inte vara perfekt på en gång. Förresten vad spännande med en hane, 8 månader och redan 41 kg!! Oj han blir stor! Kram i regnet som sagt, här öser det ner.

    SvaraRadera
  4. Åh så söt! Det syns att hon har något i kikaren där...= ). Vilken fin hund, måste vara perfekt inbrottslarm. Kanske man skulle byta sitt securitas mot en sån hund. Men de brukar ju vara så snälla, kanske för snäll om det kommer någon inkräktare in i huset?

    Ha en skön fredag!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  5. Så fin hon är, er Rottis ! Jätte bra blogg har du också med fina bilder. :)

    SvaraRadera