lördag 30 oktober 2010

bortskänkes

Jag tänkte måla om den med höglank svart och byta knopparna till metall men jag orkar inte just nu och jag vill bli av med den....den är lite ranglig och sunkig så någon händig behöver ta hand om den....men den finns på vår gård om någon vill ha den, det är en Ikea möbel som heter Åbo. Maila till mig i så fall!

5 kommentarer:

  1. Hej Kära Vivi.
    Tack så jättemycket, du gjorde mig så otroligt glad, för din kommentar.
    Önskar jag bodde närmare, då hade jag tagit emot den, hoppas att någon vill ha den, den är söt.
    Man får gratulera till reportaget, så klart jag ska försöka få tag i tidningen, nästa gång jag åker in till stan.bilderna ser jättefina ut, alla den härliga ljusslingorna, och ert vackra hus, magiskt.
    Här i norr så har många börjat sätta ut slingor har jag sett, så visst kan man ju börja, och jag håller med, det pryder upp jättemycket.
    Det du skriver om stress, är så sant, det kan ske även här, det är liksom inom en man gör det.Och det är farligt, bra att du skruvar ner farten. Ser fram emot att få se tidningen sen, allt i hemmet.
    Jag önskar dig en underbar helg, och sköt om dig!
    Kram Zara

    SvaraRadera
  2. Den är ju söt....var har den stått?
    Tack för kommentarer idag, skönt att det inte var "värre". Ni vaknade inte av ambulansen va....!?!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad kul att höra någon som inte tänker måla allt vitt,jättesnygg blir den kan se den klar framför mig.

    SvaraRadera
  4. Hej Tack för din hälsning hos mig och lite uppmuntran :=) Min dotter åker till Minnesota som au-pair om två veckor. Jag är superglad för hennes skull och allt verkar bli jättebra med hennes familj. Meningen var väl att hon skulle ha åkt redan i sept men det var svårt att få familj! Så nu har hon segat hemma i över 2 månader och bara väntat men snart bär det iväg och det kommer bli så TOMT när detta yrväder försvinner bort...
    TÄNK jag måste ta och läsa Allt i Hemmet! Den kom i brevlådan och för mig som uthärdar jul först i december brukar inte vilja läsa alls om julen för tidigt... Kram Milla

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Vad roligt det var att hitta din blogg, vi har precis köpt vår egna villa soltorp fast i huddinge. Jag hoppas att det är okej att jag lägger till dig i min länklista då jag kommer komma tillbaka för mer inspiration. Jag hoppas att våra fönster kommer att se ut som era inom något år.
    Mvh/ Elin alias grenman

    SvaraRadera