måndag 15 augusti 2011

Loppis

Ojoj, mycket rensande har det varit och mycket är kvar, vi har "bara" 22 kartonger på vinden kvar men nu blir det lite roligare när man ser att det går att sälja saker som man bara har liggande och som andra blir glada över.

Vi hade ju en gårdsloppis i lördags, mycket jobb med att få ut och in saker men det var det värt, det kom ganska mycket folk, med tanke på att det var toppenväder med sol här så var det bra.

Vi blev av med mycket saker, det var verkligen skönt! Vi har mycket saker kvar så vi kör en loppis till! Det var riktigt spännande! Jag kan varmt rekommendera att ha en loppis, vi har ju en toppenbra garageuppfart som vi hade loppisen på, helt perfekt. Det här var första gången så nu har vi lite erfarenhet och ska gör lite annorlunda nästa gång. Jag hann t ex inte prissätta allt, men det blir en gång till i augusti. Ett bra tips om man är nyinflyttad, man lär känna grannar runt om snabbt!! (Fast har man precis flyttat så brukar man ha rensat innan förstås)

3 kommentarer:

  1. Kul att din loppis blev lyckad! Det är så skönt att befria sig från saker och ting som man verkligen inte behöver. Och andra kan få nytta av det. Borde ta ett litet röjande på vinden jag också.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  2. Det låter lite amerikanskt. Superbra idé!

    Ha det gott

    SvaraRadera
  3. Du (ni) är så grymt duktiga på tat göra verklighet av era ideer!! I´m impressed!
    Kram Maribel

    SvaraRadera