måndag 22 juni 2009

Målat och målat...

Idag har jag målat på vårt staket som är runt om tomten...puh vilket slit, man sitter dubbelvikt liksom...men ändå måste jag säga att det är rätt fridfullt att sitta och måla i skuggan när det är så här fint väder....och framför allt, jag får tänka i fred, ingen i familjen kommer och håller mig sällskap och ska prata och prata så jag får verkligen vara ifred när jag målar (ialla fall när jag målar staket)...det är så skönt att få sitta där i lugn och ro. I morgon blir det utflykt till klippor och vatten.

3 kommentarer:

  1. Det låter superskönt, monotont och bra för egen tanketid = ). En till blogg ja...jag tänkte ett tag dela upp så att jag hade stugan på en blogg och hemma på en, men nu har jag nog tänkt en sväng till och har allt kvar på samma tror jag, det blir så mycket....= ).

    Ha det bra!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  2. Gud vad du är duktig! Det är just det som är kvar på altanen....MÅLNING!! Men det överlåter jag till herren i huset!!

    Vad mysigt det låter med vatten och klippor?? Båt? Stendörren?
    Ha det skönt!

    SvaraRadera
  3. Nej men....en till Picasso:)

    Inte för att jag tycker det är kul att måla men jag tror att man njuter desto mer av sitt verk efteråt då man kan titta på sitt staket och stolt tänka att...det där det har jag gjort!

    Kram kram Maria

    SvaraRadera