måndag 2 november 2009

DETOX

Träningsvärken är över....skönt. Just nu snurrar det på med trädgårdsdesign, födelsedagar, nya saker på gång och allt man ska fixa i ett hus/trädgård mm....och så klart träning och träning och nu skall jag gå på en kurs om DETOX. Så spännande! Man skall alltså inte äta något pulver eller annat utan avgifta kroppen genom att äta rätt mat. Så här står det: "Genom att under fyra veckor äta och dricka sådant som kroppen mår bra av (alltså mat) så kan du rensa kroppen från gifter och slaggprodukter vilket ökar kroppens förmåga att ta upp den näring du behöver vilket kan ge dig bättre ork och ett bättre immunförsvar. Övriga vinster kan vara att du får bättre hy och naglar, bättre matvanor, att du blir piggare, gladare. En bieffekt kan vara att du får en viktnedgång om du behöver det." Läs gärna mer på http://www.bahlenberg.se/ Ja vi får se, aldrig fel att orka mer eller vad säger ni?

8 kommentarer:

  1. ja just det...tänk om jag inte får dricka kaffe eller vin?? Hur ska det gå?/Vivi

    SvaraRadera
  2. tror du inte att vin är bra för kroppen.... det tror jag... annars hade jag hoppat av projektet:)
    kram
    Vivi

    SvaraRadera
  3. Jo du det här med bakgrundsmusik när man gör filmer....
    Det jobbigaste med det är ju att man inte får använda vanlig musik, det måste ju vara musik som inte är upphovsrättsskyddad, eller som man har köpt för ändamålet, och det kan kosta många pengar att köpa musik för att få använda i filmer eller på nätet. Därför är urvalet lite begränsat. KLart att det är svårt att välja.. man vill ju helst inte att det ska "ta över" utan det ska bara vara just bakgrundsmusik.

    SvaraRadera
  4. Verkar bra, testa du och berätta sedan!!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej
    Nu använder jag min blogg
    http://ljuskronorochnostalgi.blogspot.com/
    Kram Zara.

    SvaraRadera
  6. Godmorgon!

    Ja det är ju tur att man har kamin så man kan värma sig efter en tur i detta "skit" väder.. Åh en kopp te :)

    Låter som en spännande kurs du ska gå på!

    Ha det så mysigt i detta ruskväder.. Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Vad spännande det låter och säkert jättebra för kroppen! Ha det så bra kram från Maria

    SvaraRadera
  8. Detox är superbra! Och så duktig du varit som tränat så hårt, mycket imponerande! Man känner sig som en soffpotatis när man hör det. : S
    Men nu blir det nya tag med detox efter nyår! Köpte mina detoxsaker på wwww.detoxdiet.nu/webshop och tänkte följa deras 7 dagars program i två veckor(kanske byter ut några recept mot egna.

    SvaraRadera