söndag 9 januari 2011

God och nyttig mat

Blodgrape, ingefära, salladslök, granatäpple, rotfrukter, lime visst ser det härligt ut?
gott ekologiskt vin

thailändsk grapefruktsallad med chili och lime


Apelsinsalt med rosepeppar och rosmarin


ingefärsdresserade rotfrukter

Powerkyckling med apelsin och granatäpple
vi gjorde dessa tre maträtter och det var såååå gott, den som vill ha vegetariskt kan steka lite Hallomi eller ta en bit fetaost till. Supergott, alla recept hittade jag i Svenska Dagbladet fredagen den 7/1 2011 så man kan säkert hitta recepten via hemsidan....sån här mat älskar jag, nyttig och god, mums!

3 kommentarer:

  1. Ååååå, så gott det ser ur, älskar alla íngredienserna du använt. Ingefära är så gott och sätter sån förfining på smaken (så länge man inte får för mycket av det) och granatäpple är supergott och så har jag läst att det är oerhört nyttigt också, fullt, proppfullt av antioxidanter.
    Kommer nog att prova någon av rättern.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Mmm ser himmelt gott ut, måste jag pröva nån helg.
    Kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  3. Men jösses vilken middag! Vad duktig du är och så gott det ser ut.

    Ha en fin måndag

    SvaraRadera