söndag 16 januari 2011

Vår vår

hittade den här bilden på vår fina Sofie som fyller 20 här, man ser maten och glasen i bakgrunden, vi saknar dig! Sofie är i San Francisco och kommer hem i höst...känns som att det är lååång tid kvar.....ni kan läsa om vad hon gör där i hennes blogg som ligger i min lista, den heter .-
Lilla fontängrodan....det låter så mysigt på "gården" och så lyser den fint...bild från 8 maj 2010, tulpanerna är på väg...jag längtar!!

9 kommentarer:

  1. Hon är verkligen söt din Sofie. Förstår att du längtar det är en lång tid utan sina älskade. Jag som höll på att bli tokig när Evelin var på språkresa ett par veckor i somras.
    Ha en skön söndag, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  2. Fin liten Sofie, förstår att du längtar efter henne, vår störste har flyttat hemifrån och det är också en längtan men dock inte det avståndet som du har till S. Nu hoppas vi på att våren tar ett stadigt grepp om vintern.
    Kramen
    Ulrika

    SvaraRadera
  3. Det är lång tid att vara ifrån varandra. I ungefär den åldern var jag också i San Fransisco ett år. En helt fantastisk stad.
    Ha en bra vecka!
    Jennie

    SvaraRadera
  4. Vad jobbigt att ha sitt barn så långt bort, men man vet ju att det är så... Mina barn är inte så stora ännu, men tiden går...

    Var själv iväg i 20-årsåldern och min mamma tyckte det var jobbigt, men man lär sig mycket.
    Något att ha med sig för resten av livet, och jag hittade ju hem igen och blev kvar!

    Jättesöt är er flicka!

    Kram Mariette

    SvaraRadera
  5. www.SofieThorsells.blogg.se17 januari 2011 kl. 00:13

    Åh, vad snuttig du är mims, det här inlägget gjorde verkligen in dag! Jag stog på gymmet och höll på att dö men blev genast på bättre humör när jag läste det där!♥

    SvaraRadera
  6. Vilken bedårande dotter du har! Bra att dom ser som i världen, bästa läran för livet.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  7. Första gången jag såg Sofie kunde jag aldrig tänka mig att hon var Din dotter. Döm av min förvåning var hon det. Förstår att Du är stolt över henne - och jag är övertygad om att hon är lika stolt över att ha Dig till Mor.
    Du har inte bara en läcker dotter, Du är även läcker själv - och Ditt vackra vita hus är ju en läcker dröm som gör mig enormt avundsjuk!
    Kramis
    Birgitta

    SvaraRadera
  8. Tack alla och tack Birgitta! Du får skriva lite bestsellers och köpa en tomt så vet du vart du ska höra av dig, det finns mindre hus....och du kan tom få huset anpassat precis som du/ni vill ha det, underbart va? Ha en bra dag stor kram från Vivi

    SvaraRadera
  9. God morgon Vivi!
    Jag tycker att Du ska sända in lite bilder på Ditt hem till Expressen´s Leva & bo. Där kan man publicera foton på hur man bor. En del är skrämmande exempel på dålig smak. Läsarna skulle behöva se ett hem som Ditt, ett med smak och klass. Tycker att Du dessutom ska satsa på att fotografera mer och försöka att sälja Dina bilder. Men mest hoppas jag på att Du sätter igång att skriva på en bok.
    Nu ska jag sticka iväg och jobba.
    Ha en fin dag!
    Kramar Birgitta

    SvaraRadera