måndag 31 januari 2011

Ny vecka!

Ny vecka och nya roliga möten! Tre träningspass inbokade, besök på Tibrokök med kund, jättekul, sen ska jag på kvällsträff för företagskvinnor, göra klart tillverkningorder på ett fint hus och besöka en tomt för ev nytt husbygge. Januari gick riktigt fort som jag önskade! Ha en toppenvecka! Bild pvanför lånad av http://www.personligalmanacka.se/, här kan ni beställa almanackor med egna bilder och text, rolig present!

9 kommentarer:

  1. Vilken kul vecka du har framför dig. Fullbokad av aktiviteter och härliga möten. Avundas ditt jobb lite, så kul att få vara med när andra får sina drömmar uppfyllda :o).
    Ha de så gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  2. Almanacka har jag slutat med, använder google och har den både i telefonen och i datorn. Perfekt. Men saknar det där mysiga pappersbläddret.
    Kul med Tibrobesök. Vi har fullt upp med våra hus för närvarande. Nästan skönt att vara hemma igen så att vi kan komma vidare. En TOLO kvar att skriva. 3 sugna huskunder som jag skulle vilja kalla A-kunder. Håll tummarna! Eller egentligen 4, men en tar så lång tid..
    kram

    SvaraRadera
  3. Låter som roliga möten! Ha en bra vecka!
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  4. Det verkar kul att sälja hus, men jag tror inte jag skall ge mig in på det.....hoppas kunden/kunderna blir nöjda.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  5. Det låter som en himla trevlig vecka. Ha det gott

    SvaraRadera
  6. Ha en bra vecka, låter som den kommer att vara full av roliga möten, jag gilla skarpt min "lilla" almanacka
    Kramen
    Ulrika

    SvaraRadera
  7. Bara en liten morgonkram så att Du ser att jag tänker på Dig.
    I morgon sticker jag till Sälen. Ska bara slappa under ett par dagar. Känner att jag behöver det, det har varit tufft senaste tiden. Och även Du verkar ha full rulle...
    Ha en fin dag!
    Birgitta

    SvaraRadera
  8. Hej Birgitta! Ja om du tror att du ska vila upp dig i Sälen så....hahaha...men det är avkoppling på annat sätt och det behöver man! Ja det är full rulle här med, ja usch för tuffa tider, man får hoppas att det blir lite lättare med våren och ljuset! Tänkte precis att nu är det din tur att åka till Sälen! Kram kram ha det riktigt bra nu! / Vivi

    SvaraRadera
  9. Det var mycket inbokat men roligt!

    Hälsningar Agneta

    SvaraRadera