lördag 1 maj 2010

Odla

Bild lånad från Granngården

Nu har jag bestämt mig, vi ska odla potatis, jordgubbr och hallon i år. PUNKT. Vi börjar i lite skala i pallkragar så kan man utöka om man orkar, ett stort potatisland är ju en hel del jobb med även jordgubbsland, ser jag nu när jag har läst på hur man ska göra. Så det bar i väg till Plantagen för att inhandla potatis och pallkragar och så är dom SLUT pallkragarna alltså...GGR jag vill ju göra allt klart NU, jaha så får man vänta och lugna ner sig. Ska se om det går att hitta någon annanstans, vi var till ÖB och dom har ju hela butiken full med pallkragar men inga som dom säljer...Granngården kanske? Ja ni hör, helgen kommer att ägnas åt trädgårdsarbete, äntligen lite jord under naglarna.

6 kommentarer:

  1. Hejsan
    Hoppas helgen varit bra i jakten på pallkragar.
    Ps jag har två ligger på altan!!! avis??
    Kram
    Krusidullan

    SvaraRadera
  2. Visst är det frustrerande att när man väl bestämt sig och ska inhandla det material man behöver så är det slut!

    Vi har åkt skytteltrafik jag och grannen till S-tälje plantagen i helgen. Att vi inte sprang på varandra:)Vi lär nog göra det snart antar jag.

    Ja, jag vet att det ser galet strukturerat ut hos oss. Jag kan inte hjälpa det. Det bara blir så. Men min förhoppning är att det skall se lite lite stökigt ut sedan iaf. Haha, jag är lite pedant av mig så det är svårt att "stöka" till det liksom. Till all tur så har vi valt ett "stuk" som passar till ordning och reda:)

    Visar ett nytt inlägg strax. Ett på början av altanpiffet... och ja det ser äckligt strukturerat ut men målet därute är att få det riktigt "stökigt" till slut:)

    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Vad fint ni bor, jag kollar på vårtecken på olika bloggar och märker att vitsipporna är extra vackra i år, många lägger ut bilder på just dem
    jag tror vi längtat till våren
    alla, efter den stränga vintern
    mvh Kristina

    SvaraRadera
  4. Vilket underbart hus och vilken underbar tjej som skriver... guess who? PJ

    SvaraRadera
  5. Hur går det med odlingarna?
    Växer det?

    SvaraRadera
  6. Hm PJ är det någon från Skåne kanske?/Vivi

    SvaraRadera