torsdag 8 december 2011

Tystnad råder, tyst det är ...?

Vad händer jao?Inte mycke...jag väntar och väntar, men vad väntar jag på? Inte tomten direkt....Människor runt omkring stressar, jobbar och handlar julklappar mm men inte jag....jag väntar....ja på vad? Det känns som att alla rusar förbi och kvar står jag men vad väntar jag på? att någonting ska hända, det är så tyst...tyst på telefonen, på mailen,man blir ju uttråkad...Jag väntar på att ett fett trevligt jobb med toppenlön ska dyka upp eller ett toppentrevlig jobb med fet lön kanske är bättre? är det ingen som begiper vilken energi jag kan ge deras företag? Jag väntar på den där trisslotten med hög vinst Jag väntar på att livet ska komma igång.....det är så jobbigt att gå och vänta på besked man är mitt i mellan liksom, i mellanmjölkslivet och sen ja eller nej, ena stunder tänker man ja fan wow och sen nää skit också...ja livet går vidare och man får vara tacksam, man ska vara sååå tacksam, varför ska man hela tiden vara det? Då stannar man ju av och tappar driv? Visst ska man vara tacksam men man vill väl vidare? Upptäcka nya saker och förbättra? Ja nä jag är inte onykter, bara en annan sida som tittar fram här på bloggen..en vacker dag begriper ni som inte begriper nu....


Ja det var det...dagens fundering....nu ska jag fortsätta och vänta...

besked

3 kommentarer:

  1. Usch, är det en sådan dag för dig idag, då passar jag på att skicka en massa cyberkramar till dig. Föstår att det är en jobbig tid med allt som sker. Håller också med dig om att det där med att man ska vara så tacksam är knepigt. Ibland behöver man ju få vara bara ledsen eller arg eller någon annan känsla och då behöver man vara det. Njuta av stunden, uppskatta allt det goda som finns osv, det gör man ju alla de andra stunderna. Ibland behöver man få känna något helt annat.
    Stor kram från Jennie

    SvaraRadera
  2. Helt rätt Jennie så är det! Kram tbx! Nu blev jag piggare!/Vivi

    SvaraRadera
  3. Så är det!! Känner igen det!!Men nu kör vi igång med köksbutiken snart, och då kommer nog det att sluka en del energi..
    kramar!!

    SvaraRadera