torsdag 28 maj 2009

Kastanjen





Jag är så himla glad över den här kastanjen, några träd på tomten var tvungna att fällas när huset skulle byggas och lastbilar in på tomten! Men vi vägrade att ta ner kastanjen! Och stenhögen som är under bara blev till och fick ligga kvar, kastanjen hänger lite över den och gången och ramar in ingången vackert tycker jag! Det blåste rejält när jag tog bilden, det kan man se på den japanska lönnen som lutar, den lutar inte så i vanliga fall, hur som helst allt som planteras i denna stenhög har färgton: vinrött/rosa!

3 kommentarer:

  1. Jättefint! Det gör så mycket med träd som är uppvuxna, vilken tur att ni kunde spara den fina kastanjen. Det blev ju jättebra med stenpartiet under oxå. Ert staket är superfint!

    Ha en bra dag!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja det gör mycket med stora träd. Staketet är omålat på ena delen eftersom det är nyuppsatt iår åt det håller och då fick vi inte måla föränns nästa år pga tryckimp...jaja suck..det kliar ju i vittmålarhanden alltså...skulle bli så fint med vitt hela om...men jaja det finns annat att göra. Glömde skriva att "trekanten" nere i hörnet kommer anbart bestå av vita blommor och gröna växter! Lite kul med hur det har blivit med färger. Det som absolut inte kommer in i trädgården är GULA blommor!!!! Blåa är ok men inte GULT!!! Vet inte varför men jag gillar inte den färgen på blommor.

    SvaraRadera
  3. Fina bilder som vanligt:) Ser så härligt ut.

    SvaraRadera