måndag 5 oktober 2009

träna träna träna....

Ja nu har jag oxå anmält mig till ett bodypumppass, har aldrig testat det och inte orkat heller säkert men nu har jag iaf tränat på i en månad på friskis medelpass så nu borde jag orka!
Och så har Suzan kommit med ett jättebra iniativ om att träna just bodypump pass som hon leder och ja och då måste jag ju testa....det är i november http://ettdussinpannor.blogspot.com/ sedan har jag ett mål till och det är att träna ett sånt här pass i vår! http://www.nordicmilitarytraining.se/ambition.aspx shit, vad har jag gett mig in på?

6 kommentarer:

  1. Hej svejs där du söta kommenterare med alla dina fina superlativ:)

    Har du redan tränat klart för idag? Jag skulle ha bodupumpat men blev lite sen så jag hann inte...tro nu inte att jag är ledsen för det hehe.

    Var tvungen att scrolla bakåt i dina inlägg. Har missat att skriva om olivträden. Jag har samma fundileringar som du. Mina är jättefina efter denna säsong och jag är livrädd för att de ska dö. Nu har jag ställt dom på en skyddad plats på framsidan invid väggen. De får stå där så länge som de ser ut att klara. Sedan är det väl bara att ställa in dem i garaget och hålla tummarna då.

    Såg att du ska till Södertälje och pumpa loss framöver. Hade gärna hängt på men just den lördagen spelar min Alex match hemma i botkyrkahallen. Det kan jag ju inte missa.

    Nä nu måste jag ta tag i lite här hemma.

    Ha det gott och kram på dig.

    Maria

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är! Jag och en kollega har varit inne på milltary camp till våren, dock har maken påpekat att jag kanske först ska ta mig till sjukgymnasten med mina knän som gör ont bara jag går i trapporna. Ett pass? Du ska väl vara med på hela 14 veckors kursen!
    /Vimsingen

    SvaraRadera
  3. Oj vad du ligger i = ), vilken hurtbulle du är, underbart (själv promenerar jag bara). Vad kul att du är med i utlottningen hos mig = )!

    Kram L-L

    SvaraRadera
  4. hmm ja Vimsingen...man kanske skulle köra 14 dagars pass.....sen är man fitt för sommar 2010!!!/Vivi

    SvaraRadera
  5. Hej vi ses den 14:de och fin blogg du har förresten...

    SvaraRadera